Stadsbrouwerij Wageningen opent deuren voor publiek

Stadsbrouwerij Wageningen opent deuren voor publiek

Stadsbrouwerij Wageningen opent deuren voor publiekOp zaterdag 20 en zondag 21 mei doet Stadsbrouwerij Wageningen mee met de Nederlandse Brouwerijdagen. Veel brouwerijen in Nederland openen in dat weekend haar deuren voor het publiek en ook in Wageningen is het publiek welkom om van 12 tot 17 uur een kijkje in de brouwerij te komen nemen (let op: nieuwe locatie).

Naast onze brewpub Café Rad van Wageningen staat een ruimte leeg waar we onze brouwerij naar toe willen verhuizen. Om daar alvast op vooruit te lopen gaan we daar (1e Kloostersteeg 5) op deze dagen bier brouwen met onze mobiele brouwinstallatie.

Vier jaar geleden heeft deze 30L brouwinstallatie aan de wieg gestaan van onze brouwerij en op dit moment gebruiken we hem vooral als mobiele brouwinstallatie. Voor de gelegenheid halen we deze brouwinstallatie van stal en kan het publiek zien hoe het allemaal begonnen is. Deze brouwdemonstratie is ook interessant voor mensen die thuis bier willen gaan brouwen en daar meer over zouden willen weten.

Voor de bierliefhebbers zullen we onze brewpub genieten van al onze bekende en eenmalige bieren.