Start nieuw schooljaar van Studio 0.07 – Gitaar- & Basles in Wageningen

Start nieuw schooljaar van Studio 0.07 - Gitaar- & Basles in Wageningen Vanaf 1 september begint het nieuwe schooljaar bij “Studio 0.07” – de gitaar- en baslespraktijk in Wageningen!

Volg lessen bij afgestudeerde, gediplomeerde professionals met meer dan 20 jaar ervaring als docent. Studio 0.07 biedt een gedegen praktisch en theoretisch onderwijstraject, voor de hobbyist maar ook ter voorbereiding op en ondersteuning van muziekstudie en professioneel muzikantschap. Voor alle leeftijden, niveaus en muziekrichtingen, zowel licht als klassiek. 100% op maat voor jou. Ontdek je talent!

Katrin Ebbert
Katrin heeft haar studie basgitaar aan het conservatorium Arnhem in het jaar 2004 afgerond en is sindsdien werkzaam als muziekdocent voor basgitaar, contrabas en bandcoaching. Daarnaast is zij actief als muzikant. De afgelopen jaren heeft zij in veel verschillende bands gespeeld en op veel podia in zowel het binnen- als buitenland gestaan, zoals op festivals als het ‘Sziget Festival’ (HU), Rock am Ring (D), Jazz Festival Bazel (CH) en Jazz Festival St. Moritz (CH) en op clubtournees door Duitsland, Zwitserland en Oosterijk.

Jürgen Uthleb
Jürgen studeerde gitaar (klassieke én lichte muziek) op het conservatorium Arnhem. In 2002 heeft hij beide studies succesvol afgerond. Op de Messiaen Academie haalde hij in 2004 voor beide studies zijn masterdiplomas.In de laatste fase van zijn opleiding kreeg Jürgen individuele lessen van Lydia Kennedy, Bernhard Reinke en Scott Henderson. Jürgen was van 2013-2016 gitaardocent op het conservatorium ArtEZ Arnhem. Naast het lesgeven werkt Jürgen mee aan projecten in diverse stijlen (Jazz, Fusion, Rock, Pop, Latin) en doet studio opnames.

De lessen worden gegeven in het gebouw van voormalig stedelijke muziekschool ’t Venster op de Generaal Foulkesweg 42a.

Voor een gratis proefles en informatie kun je terecht bij: info@katrinebbert.com en www.katrinebbert.com/nl/lessen (basgitaar en contrabas) en juergenuthleb@gmail.com (elektrisch en klassieke gitaar)

SLUIT
SLUIT