Storytelling workshopweekend

Storytelling workshopweekendIn één weekend workshop de kracht van storytelling ervaren, ‘durf’ aanboren en uw publiek meenemen in de verbeelding. De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden naast de persoonlijke manier van werken. De theaterwerkvormen, storytelling- en presentatievormen zullen u verrassen.

Inspireren en verbinding met uw publiek “Na deze meerdaagse kon ik presenteren voor een groot publiek zonder angst, in eigen kracht.”

Bijzondere kracht van lichaamstaalIn deze workshop wordt u meegenomen in de wereld van Storytelling en bent u de verteller. Voor een goede presentatie is vertrouwen nodig. In jezelf en in je verhaal. Henriëtte geeft vertrouwen om stevig te staan, je boodschap authentiek over te brengen: bij de opbouw van het verhaal, het loslaten van techniek en de bijzondere kracht van lichaamstaal. “Niets staat met dit resultaat zo dicht bij mezelf. Haar persoonlijke benadering, grote deskundigheid en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden”

Inspirerende non-conformistische werkvormenIn deze workshop gaat u aan de slag met beeldend vertellen en presenteren. De basis van vertellen, de vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. U leert middels improvisatie uw presentaties naar eigen hand te zetten, interactie met uw publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken.Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. U gaat op zoek naar verbinding met uw verhaal vanuit eigen drijfveren.Met 20 jaar podiumervaring heeft Henriëtte werkvormen ontwikkeld, die dicht bij de vraag van de verteller staat. Zij kijkt wat zich aandient en stuurt aan op uw ongekende mogelijkheden. Theatertechnieken, kleurgebruik, rekwisieten, vaart en verstilling zet zij in om u versteld te doen  staan van uw eigen kunnen. “Zij weet de juiste snaar te raken, geeft vertrouwen waardoor ik effectief en met een geweldige drive heb leren vertellen”

Uw Resultaten 
– De ervaring en het vertrouwen dat u kunt vertellen.
– Spreekangst voor publiek heeft u overwonnen.
– U heeft ruimte durven nemen en uw verhaal vanuit een gezonde drive leren presenteren.
– U weet ontspannen te spreken en uw publiek te boeien en te inspireren.
– Daarnaast heeft u interactie met uw publiek leren opbouwen, zonder de regie te verliezen.
– U weet te improviseren, uw verhaal naar eigen hand te zetten.
– U kunt variëren met stemgebruik en bent zich bewust van lichaamstaal.
– U presenteert authentiek en vertelt uw verhaal vanuit eigen drijfveren en bron.
– U heeft tools ontwikkeld doe u een goed verhaal kunt opbouwen.

“Deze workshop heeft mij fantasie-en improvisatie handvaten gegeven om structuur vast te houden in mijn vertelling. Haar bevlogenheid en betrokkenheid waardeer ik zeer”

Docent:
Henriëtte is de drijvende kracht achter ZILT. Als ZILT spreekt, spreekt Henriëtte de Graaf met haar jarenlange ervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft op het podium. Met verteltheater en op congressen of zakelijke bijeenkomsten. Zij is gastdocent op diverse Hogescholen en geeft programma’s binnen bedrijven. Daarnaast verzorgt zij tal van presentatieprogramma’s en is executive presentatiecoach. Data open inschrijving in 2019 Vrijdag 14 juni 19.30 – zondag 16 juni 16.30. https://www.ziltversterkt.nl/spreken-in-het-openbaar/presentatie-meerdaagse/

De workshop wordt verzorgd in het klooster in Huissen, nabij Arnhem. Het klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven van € 297,- tot € 399,-  Inclusief Programma, materialen, overnachtingen, alle consumpties en heerlijke maaltijden. WELKOM!
Bel gerust voor informatie:

ZILT performance&veranderingsprocessen
Henriëtte de Graaf
0317 316801
info@ziltversterkt.nl
www.ziltversterkt.nl

SLUIT
SLUIT