Sunday Afternoon Blues 29 mei

 Sunday Afternoon Blues 29 meiZondagmiddag 29 mei is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Speciale gast deze maand is zanger, harmonica-speler en gitarist Renaud Lesire.

Renaud heeft met veel grote namen gespeeld door heel europa, o.a.: Candye Kane, James Harman, Rusty Zinn, Junior Watson, Keith Dunn, Kyle Jester, Gene Taylor, Johnny Sansone.
De nieuwste stap in zijn carriere is de band “Little Hook.” Hiermee speelt hij eigen nummers en een aantal minder voor de hand liggende covers die liggen in de stijl van ‘Mississippi Hill Country blues’, vermengd met moderne strakke funky beats.
Hier moet je bij zijn,

http://littlehook.band/

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

Kom kijken, drink wat lekkers of speel ook gewoon lekker mee.
We beginnen om 14.00 uur en gaan door tot na 18.00 uur. Vanaf 17:00 zal er wederom een accoustische sessie zijn.

DATUM: zondag 29 mei 2016
TIJD: 14.00
TOEGANG: gratis

SLUIT
SLUIT