t’ Feest en MOMO organiseren gezamenlijk concert.

t’ Feest en MOMO organiseren gezamenlijk concert.

t’ Feest en MOMO organiseren gezamenlijk concert.Zaterdag 7 oktober vindt in de kleine zaal van Junushoff in Wageningen een bijzondere voorstelling plaats. Het Wagenings koor ’t Feest en MOMO-theaterwerkplaats uit Ederveen geven dan een gezamenlijk concert met als thema Stemmingen.

’t Feest verzorgde eind 2015, samen met het Wagenings Werktheater, een geslaagde bewerking van het toneelstuk De Storm van Shakespeare. In het voorjaar van 2017 volgde, weer samen met het Wagenings Werktheater, een ode aan de Beatles in de bibliotheek. Daarnaast trad het koor op tijdens de opening van het stadhuis en op het Belmondo-festival. Het koor brengt tijdens het concert een repertoire, dat varieert van drs. P via Russische liturgie naar TOTO en meer.

MOMO is een theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. In de werkplaats worden diverse vormen van creatief aanbod ontwikkeld, meestal gericht op theater. De bijdrage aan het concert wordt geleverd door de muziekgroep van MOMO. De teksten en muziek zijn geschreven op basis van ideeën van de spelers.

De samenwerking tussen ’t Feest en MOMO belooft een bijzondere voorstelling te worden, waarin de toeschouwers worden meegenomen in een reis langs diverse stemmingen.

Het concert is op 7 oktober en begint 20.30 uur en vindt plaats in de kleine zaal van Junushoff.
De plaatsen voor dit concert kosten € 12,50/persoon (€ 6,25 voor kinderen t/m 16 jaar) en kunnen worden gereserveerd via www.koortfeest.nl ) of via 06-47024612.