Teatime met Vivavoce!

Teatime met Vivavoce!Natuurlijk brengt Teatime ons naar Engeland: Scones met jam, melk in de thee, cupcakes en fudge; De Engelsen zijn beroemd om hun innige relatie met thee en alles wat daar bij hoort. Maar Engeland is ook beroemd om haar rijke koor-traditie. Meerdere koren, verbonden aan kathedralen en college’s, zijn wereldberoemd geworden door de hoge kwaliteit van hun uitvoeringen.

Zaterdagmiddag 17 oktober brengt Vivavoce een a capella programma in deze Engels traditie. Centraal in ons programma staat de Mis in G mineur van Ralph Vaughan Williams. Williams schreef deze mis in 1921 en bracht hiermee de oude liturgische traditie over naar zijn eigen moderne idioom. Het werk is geschreven voor 4 solisten en 8-stemmig koor. Daarnaast voert Vivavoce ook werken uit van Purcell, Pearsall en Mealor.

U bent van harte welkom in de onlangs gerenoveerde grote kerk op de markt in Wageningen. U kunt kaarten kopen via de website en bij onze vaste voorverkoop adressen. Vanwege de geldende corona regels vragen wij u te registreren bij aankoop van de kaarten. U kunt daarbij ook aangeven of u met meerdere leden uit hetzelfde huishouden komt. Mocht u of wij moeten afzeggen vanwege corona, dan betalen wij uw kaarten terug.

Vivavoce o.l.v. Jori Klomp

Zaterdag 17 Oktober
Aanvang: 15:00u
Grote Kerk
Markt 1
Wageningen

Voorverkoop:
Kaarten: 17,50 Euro
Website: www.vivavoce.nl
Columbus koffie/thee/delicatessen, Junusstraat 27A Wageningen,
Antiquariaat de Beschte, Bergstraat 22, Wageningen

http://www.vivavoce.nl

SLUIT
SLUIT