Teken- en schildercursussen bij Het Gelders Palet

Teken- en schildercursussen bij Het Gelders PaletIn januari en februari starten diverse cursussen bij amateurschildersvereniging Het Gelders Palet.

De cursussen worden in blokken van 4, 6 of 7 lessen gegeven in het atelier aan de Kamerlingh Onnesstraat 1 in Wageningen. Ervaren docenten bereiden een thema voor dat met voorbeelden en inbreng van de cursisten wordt uitgewerkt. Zo staan in de cursus “Acrylschilderen” dit keer strand en duinen centraal en in de cursus “Aquarelleren voor iedereen” het nat-in-nat schilderen en het schilderen van stillevens en dieren. Bij “Plezier in tekenen” leer je met snelle schetsen de essentie te bepalen en het uitwerken van details in precieze tekeningen. In februari start de cursus “Aquareltechnieken en kleurgebruik”, alsmede een tekencursus “Menselijke details” zoals mond, ogen en handen, essentieel voor een goed portret of model.

Een overzicht van het cursusprogramma met de kosten en wijze van aanmelding staat op https://www.cursuswageningen.nl/cursussen-voorjaar-2020/.

SLUIT
SLUIT