The Full Monty – met Ladies Night – in Junushoff

The Full Monty – met Ladies Night – in Junushoff

The Full Monty - met Ladies Night - in JunushoffLekkere mannen, sterk verhaal, goede muziek een ‘vibe’ waar je U tegen zegt!

Geen baan meer, geen vrouw meer en als je de alimentatie niet snel ophoest straks ook geen kind meer. Uitzichtloos? Welnee. Je begint gewoon een stripact. U kent ‘m vast, de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 waarin de ontslagen Berry een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij The Chippendales. Met zijn beste vrienden, die in hetzelfde schuitje zitten, bedenkt hij een stripact. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven. Net als de film is de musical wereldwijd een hit en acht jaar geleden in Nederland een grote publiekstrekker. Grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor ‘The Full Monty’?

LADIES NIGHT!
En let op dames: we organiseren een Ladies Night bij ‘The Full Monty’. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. Er zijn stands met accessoires, fashion, beauty en een demo aerial-yoga. Compleet met bubbels & snoepzoenen en als klap op de vuurpijl …een meet & greet met de acteurs!
De Ladies Night bij Junushoff is het gezelligste avondje uit met vriendinnen!

The Full Monty Dinsdag 13 februari 20:15 uur Junushoff

https://www.junushoff.nl/#modal=/programma/3460/the_full_monty/joey_ferre_brigitte_heitzer_e_a_/?type=show

SLUIT
CLOSE