‘The Nation’ is de theatergebeurtenis van het jaar – te zien in Junushoff

‘The Nation’ is de theatergebeurtenis van het jaar – te zien in Junushoff

 ‘The Nation’ is de theatergebeurtenis van het jaar - te zien in Junushoff‘The Nation’ is als een Netflix-serie op toneel. Tijdens de marathonvoorstelling op 7 december in Junushoff kijkt u naar zes afleveringen van een actuele en geestige theaterthriller vol spannende cliffhangers.

Deze voorstelling duurt ongeveer 5 uren (inclusief pauzes). Voor en na de voorstelling en in de pauzes staan heerlijke hapjes voor u klaar geserveerd door Butifarra. Een avond voor toneelliefhebbers en fijnproevers.

Zomer 2018. Terwijl in Den Haag de eerste paal wordt geslagen voor de nieuwe, hypermoderne stadswijk Safe City, verdwijnt de elfjarige Ismaël in de Schilderswijk. Wat is de rol van de politie bij zijn verdwijning? Weet zijn radicaliserende broer meer over zijn huidige verblijfplaats? Of zijn moeder, die een omstreden wijnbar voor moslima’s in de wijk wil openen? En wat is de rol van zijn pleegouders, met hun uitstekende contacten in de Haagse politiek? Aangewakkerd door de media staan bevolkingsgroepen en gezinsleden al snel lijnrecht tegenover elkaar. En terwijl iedereen zich dieper ingraaft in het eigen gelijk en het beschadigen van de ander, schuift één vraag steeds meer naar de achtergrond: waar is Ismaël?

‘The Nation’ donderdag 7 december Grote Zaal Junushoff

https://www.junushoff.nl/zoeken/?zoekwaarde=the+nation#modal=/programma/3378/Het_Nationale_Theater/The_Nation_Eric_de_Vroedt_inclusief_buffet/?type=show