‘The Queen Experience’ in Junushoff

'The Queen Experience' in JunushoffZaterdag 12 oktober a.s. brengt Joseph Clark en zijn band met de spectaculaire show “The Queen Experience – The Music of Queen” een ode aan de legendarische Freddie Mercury en zijn rockband Queen in Theater Junushoff in Wageningen. De show is daarna tot en met november dit jaar in Nederland te zien.

Joseph Clark weet met zijn band de sfeer op te roepen van de legendarische Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor. “We will rock you”, “Bohemian Rhapsody”, “Don’t Stop me Now”, “Somebody to Love”, Another one bites the dust”, ´I want to break free”, “Who wants to live forever”, “We are the Champions” en nog veel meer komen tot leven in een fenomenale show waarbij de stem, zang en podiumperformance van Joseph Clark verbluffende gelijkenissen vertoont met de frontman van Queen. Wanneer het publiek de ogen sluit en alleen luistert, is het of men Freddie Mercury zelf hoort zingen. Het is niet voor niets dat Clark na diens dood door de overige bandleden van Queen gevraagd werd als zijn opvolger. Toch koos Clark ervoor met zijn eigen band en musici verder te gaan, die hij liever om zich heen had. Clark treedt op met een internationale bezetting van topmusici uit de USA, Zuid-Afrika en Engeland. De line up van de songs is als geen andere Queen show in de wereld. The Times noemde zijn podiumpresentaties “fenomenaal” en “een waar feest om mee te maken”.
Tien jaar geleden startte Joseph Clark met het repertoire van Queen op wereldtournees. Op eigen bodem stond “The Queen Experience” eerder in Gelredome en Tivoli Vredenburg Utrecht. Er wordt beweerd dat Clark daar nog steeds het record in handen heeft van het langste slotapplaus van maar liefst 30 minuten.

“The Queen Experience – The Music of Queen” is op zaterdag 12 oktober a.s. te zien in Theater Junushoff. Aanvang 20.15 uur Grote Zaal. Reserveren tickets: https://www.junushoff.nl/programma/4526/Joseph_Clark_band/The_music_of_Queen/
Of via de Theaterkassa: info@junushoff.nl , tel. 0317 – 46 55 00

SLUIT
SLUIT