Theater Junushoff start voorverkoop 2019-2020 op 17 mei

Theater Junushoff start voorverkoop 2019-2020 op 17 meiNa de succesvolle live presentatie van het nieuwe programma vorige week dinsdagavond start op 17 mei vanaf 10 uur de kaartverkoop voor iedereen. Junushoff is er helemaal klaar voor. Het theater verwacht een run op populaire artiesten zoals Claudia de Breij, Nienke Plas, Daniël Arends, Ellen ten Damme en Huub Stapel.

Junushoff heeft het record aantal van 160 voorstellingen geprogrammeerd. De schouwburg heeft maar liefst 3 avonden Claudia de Breij met #NU in petto, Huub Stapel komt met een voorstelling over het ‘Huwelijk’, Hadewych Minis zingt en speelt een eerbetoon aan Nederlandse zangeressen, Alex Klaassen komt met ‘Showponies 2’, er is toptoneel met acteurs als Anne-Wil Blankers, Porgy Franssen en Louis d’Or winnaar 2018 Bruno Vanden Broecke. Er is oogstrelende dans van onder anderen Scapinoballet. Er zijn heel veel theaterconcerten – van klassiek via tributebands en jazz tot Frans Bauer en Giovanca.

Zet je maar schrap voor het cabaretaanbod in Junushoff in het nieuwe seizoen met onder meer Lenette van Dongen, Bert Visscher, Plien & Bianca en Ali B, maar er is ook een hele lading jong cabarettalent te bewonderen. De eigenzinnige en oergrappige Kiki Schippers, de gortdroogkomische Kasper van der Laan en de dromerige Lucky Fonz III.

Junushoff biedt een scala aan tributebands waaronder het populaire ‘Her Majesty’ dat een duik neemt in de geschiedenis van de countryrock, en The Fortunate Sons uit de USA met ‘A tribute to Creedence Clearwater Revival’. En swingende, stampende, grootse en ontroerende theaterconcerten van Stef Bos, Spinvis, Yuri Honing, Def Americans, De Kift, Eric Vloeimans en nog veel meer.

Speciaal voor jongeren heeft het theater de cabaretier Patrick Laureij opnieuw in huis gehaald. Twee populaire vloggers gaan het theater in. Youtube fenomenen Kaj Gorgels en Nienke Plas staan in seizoen 19-20 in de Grote Zaal van Junushoff.
Niet vergeten: jongeren onder de 26 kunnen bij elke (niet uitverkochte) voorstelling last-minute naar binnen voor maar €10,00!

https://www.junushoff.nl/programma/

SLUIT
SLUIT