Toneelvereniging MARE speelt De Val

Toneelvereniging MARE speelt De Val

Toneelvereniging MARE speelt De ValToneelvereniging MARE speelt op woensdag 28 en donderdag 29 maart 2017 het stuk De Val van Jeroen van den Berg.

De Val is een komedie, satire én tragedie over de macht van de media. Het vertelt het verhaal van een succesvolle presentator die door toedoen van zichzelf en zijn omgeving ten onder gaat.

De Val gaat over Sander Steenhuis, een vijftigjarige presentator van een succesvolle talkshow. Hier worden carrières gemaakt en reputaties gebroken. Sander is al twintig jaar het stralende middelpunt van Hilversum. Maar dan ontstaan er barsten in zijn imperium. Zijn beste vriend rijdt tegen een boom. Ambitieuze jonge mensen met snelle ideeën halen hem aan alle kanten in. Het klimaat bij de omroep verandert en een onschuldige ontmoeting met een jong meisje heeft grote onvoorziene gevolgen. De Val speelt zich af tegen de achtergrond van de groteske wereld van de media, publiek en amusement.

Jeroen van den Berg (Taalunie Toneelschrijfprijs 2003) schreef ‘De Val’ met vlijmscherpe humor en een verfrissende, nietsontziende kijk op onze tijd. De regie is in handen van Bas van den Berg.

MARE
MARE speelt stukken die onderhoudend en humorvol zijn, met een betekenisvolle onderlaag. Mare telt ruim dertig leden waaronder een eigen decorgroep, kleedgroep en technici.

Entree
Aanvang om 20.15 uur. Een entreebewijs kost €12,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje). Reserveren kan via Cultura telefonisch 0318-672800, of via de website https://www.cultura-ede.nl/theater/voorstellingen1718.aspx

Meer informatie is te vinden op de website van MARE: www.mare-toneel.nl
Volg MARE op Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Vast een voorproefje zien van de voorstelling? Bekijk dan de trailer en filmpjes op ons YouTube kanaal.

SLUIT
CLOSE