Verhalenvertellers in de Casteelse Poort

Verhalenvertellers in de Casteelse PoortWageningen, 25 november 15:30 – 17:00. In het Koetshuis achterin museum de Casteelse Poort, Bowlespark 1A, vertellen verhalenvertellers van vertelkring Eva Luna verhalen (12+). Tussendoor kunt u genieten van muziek van vioolensemble Een Streekje Los. Na afloop gelegenheid tot napraten met thee/koffie.

Zoek een plaatsje en laat je meevoeren door de verteller. Geen boek, geen papier, geen ingestudeerde tekst, de verteller vertelt alsof het verhaal zich voor haar ogen ontrolt. Met haar blik, haar stem, haar gebaren brengt de verteller het verhaal tot leven. Deze vertelmiddag heeft een Scandinavisch tintje met verhalen en muziek uit het hoge noorden van Europa. Nu ook bij ons de winter voor de deur staat, vertellen we verhalen die je eigenlijk het liefst bij een warm haardvuur zou beluisteren.

Een vertelmiddag met Eva Luna is boeiend, laagdrempelig, gezellig. Vrij toegang, na afloop gaat de hoed rond voor uw vrijwillige bijdrage. Toegankelijk voor rolstoelen.

Vertelkring Eva Luna: http://www.vertelkring-evaluna.nl/
Museum Casteelse Poort: http://casteelsepoort.nl/

SLUIT
SLUIT