View-Masterspektakel

Het Ministerie van In Onbruik Geraakte Zaken (IOGZ) presenteert op donderdagavond 31 oktober een vrolijk View-Masterspektakel in de bblthk van Wageningen.

De View-Master, een stereokijkertje met ronde fotoschijfjes, was in de jaren ’60 en ’70 populair in menige Nederlandse huiskamer. Niet alleen toeristische attracties, ook sprookjes, stripverhalen en andere avonturen waren met de View-Master bijna in het echt mee te beleven.
De referendarissen van dit Wagenings Ministerie, Robbert Kamphuis en Laurens van der Zee, zullen in een huiselijk decor met liedjes, films, echte percolatorkoffie, plaatjes draaien en heel veel View-Masters gezelligheid en informatie verschaffen. Zij worden daarbij geassisteerd door echte deskundigen en echte koffiedames.

De ware herkomst van de naam ‘View-Master’ zullen zij op deze avond onthullen (primeur!). Aan het eind van de avond, zo is het plan, kunnen enkele gelukkigen een View-Master- wereldreis winnen. Samen kijken voor een betere wereld begint op 31 oktober 2019 in Wageningen. Mét dat-wist-ik-niet-garantie en live-View-Master-experience!

Locatie: bblthk, Stationsstraat 2, Wageningen.
Aanvang 20:00 uur, toegang € 5,00.

SLUIT
SLUIT