Volg Wageningse kunst en cultuur op Instagram!

Volg Wageningse kunst en cultuur op Instagram!
foto’s: @cultuurinwageningen @ruths_story @kunstwageningen @cultuurinwageningen

Stichting Cultuur in Wageningen heeft onlangs op Instagram de hastag #cultuurinwageningen geïntroduceerd.

Wageningse culturele instellingen en kunstenaars die hun nieuws, aankondigingen en werk op Instagram publiceren kunnen als ze gebruik maken van #cultuurinwageningen veel makkelijker gezien en gevonden worden. Ook worden de afbeeldingen op de website cultuurinwageningen.nl getoond en worden er regelmatig afbeeldingen gerepost.

Stichting Cultuur in Wageningen bestaat inmiddels zo’n 15 jaar en is uitgegroeid tot een levendig platform dat door middel van een wekelijkse nieuwsbrief, berichten op de website, Facebook en Twitter een paar duizend kunst- en cultuurliefhebbers bediend.
De uitbreiding op Instagram is dan ook een logische stap. Instagram is een relatief nieuw medium waarmee ook een jonger publiek bereikt wordt. Doordat hierbij het beeld centraal staat sluit dit ook goed aan bij de bezoekers van cultuurinwageningen.nl

Stichting Cultuur in Wageningen ontwikkelt jaarlijks culturele activiteiten waarbij de betrokkenheid van het publiek een belangrijke rol speelt. De website cultuurinwageningen.nl is een virtueel podium voor alle cultuurliefhebbers in de regio Wageningen. Door de interactiviteit zorgen de gebruikers van de site zelf voor actualiteit. De nieuws- en agendaberichten op de site verschijnen tevens op cultuurinbennekom.nl.

Kijk ook op instagram.com/cultuurinwageningen

SLUIT
SLUIT