Wie wil in één oogopslag zien wat er te doen is in Wageningen?

Ik heb als cultuurmakelaar een tijd verlof gehad, maar inmiddels ben ik weer druk aan het werk. In 2010 ben ik begonnen om met de culturele partijen uit de stad te kijken of er mogelijkheden zijn voor een uitladder. Al snel bleek een papieren versie budgettair niet haalbaar. Daarom is er een digitale versie ontwikkeld. Op 25 maart is de website http://www.uitinwageningen.nl/ met het logo gepresenteerd in het Heerenstraat Theater. Hierbij was ook de pers aanwezig (artikel Stad Wageningen).

‘Uit in Wageningen’ is gemaakt voor de mensen die in één oogopslag wil zien wat er te doen is in Wageningen. Op verschillende type activiteiten kan worden gezocht zoals: exposities, films, theatervoorstellingen en concerten, rondleiding en lezingen. De website biedt een overzicht per dag of maand.

De website is te vinden via de initiatiefnemers: de bblthk, het Heerenstraat Theater, de Junushoff of rechtstreeks.

Tot nu toe is de site succesvol met dagelijks gemiddeld meer dan 200 unieke bezoekers. Op dit moment wordt er gewerkt aan een vertaalknop Engels, zodat de site breder toegankelijk is. Daarnaast is de promotie nog volop gaande.

Heeft u de website gebruikt en heeft u tips zijn voor verbetering? Dan hoor ik dat graag via mailadres cultuurmakelaar. Ook voor andere vragen voor de cultuurmakelaar kunt u daar terecht.

Olga Kersten
19/8/2011

SLUIT
SLUIT