WDT speelt Terrorisme

WDT speelt Terrorisme

WDT speelt TerrorismeDe Wageningse Dilettanten Toneelvereniging bestaat dit jaar 111 jaar en speelt in april de avondvullende voorstelling “Terrorisme”.

Oleg & Vladimir Presnyakov schreven Terrorisme in 2003 mede naar aanleiding van de terroristische aanval op hét symbool van het vrije en democratische westen: The World Trade Centre in New York, beter bekend als de Twin Towers. Terrorisme is een mozaïekverhaal waarin acteurs ruim twintig personages vertolken. Ze zijn – zoals wij allemaal – onderdeel van een gevaarlijke kettingreactie, of lijkt dat zo? Zes scènes uit een stads bestaan. Een diepzwarte komedie over agressie in ons dagelijkse leven, vanwaar een stap naar bruut geweld maar klein is. Maar ook lijken alle scènes subtiel met elkaar verbonden: hoe groot is de verantwoordelijkheid die we ook in onze zielloze grootsteedse samenleving voor elkaar hebben?

Speeldata: 4, 5, 12, 13, 17 en 18 april (aanvang 20.30 u.), 7 en 14 april (aanvang 15.00 u.) in Theater de Wilde wereld aan de Burgtstraat 1 te Wageningen. Kaarten kunnen tot 15 minuten voor aanvang afgehaald worden. Voor meer informatie of voor reserveringen, bezoek onze website https://wdttoneel.nl/2019/03/04/wdt-speeltterrorisme/

SLUIT
SLUIT