Ontmoet je passie tijdens de Week van de amateurkunst !!

week van de amateurkunstVan 2 tot en met 9 juni 2012 vindt de 2e editie van de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Tijdens deze week zijn door heel Nederland optredens, workshops en andere activiteiten waarbij mensen kennis kunnen maken met het plezier van amateurkunst. De WAK is dé week waarin Nederland letterlijk haar amateurkunsten laat zien. Verenigingen, individuele amateurkunstenaars en organisaties krijgen een breed podium om zich te presenteren.

De eerste editie van de WAK in 2011 was een groot succes. In ruim 60 gemeenten presenteerden kunstencentra, muziekscholen, scholen, bibliotheken, verenigingen, musea, buurthuizen of zorginstellingen zichzelf met optredens en exposities met dans, muziek, theater en beeldende kunst. Veel activiteiten vonden plaats op bijzondere plekken, zoals pleinen, cafés, winkeletalages en monumenten. Dit jaar doet Wageningen ook mee aan de Week van de amateurkunst. Voor u als vereniging de ideale gelegenheid om te laten zien op welke manier je bezig bent met amateurkunst.

Wageningen doet in 2012 ook mee. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. De amateurvereningen hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen. Ter voorbereiding is er op dinsdagavond 10 januari in de bblthk een bijeekomst.

Alle amateurs mogen meedoen dus voor degene die nog geen bericht hebben ontvangen. Kom ook op dinsdagavond 10 januari om 19.30 naar de bblthk als je mee wilt doen met de Week van de Amateurkunst.
Liefst vooraf aanmelden via cultuurmakelaar@bblthk.nl.

SLUIT
SLUIT