Weekendworkshop Storytelling & Performance

Weekendworkshop Storytelling & Performancevrijdag 29 november vrijdag 19.30 – zondag 1 december 16.30
Weekendworkshop ‘Storytelling & Performance’
Inspireren, overtuigen en verbinding met je publiek.

In één weekend workshop de kracht van storytelling ervaren, ‘durf’ aanboren en je publiek meenemen in de verbeelding. De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden naast de persoonlijke manier van werken. De theaterwerkvormen, storytelling- en presentatievormen zullen je verrassen.

Inhoud:
De basis van storytelling, de vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. Je leert middels improvisatie de presentatie naar eigen hand te zetten, interactie met het publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken. Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. Je gaat op zoek naar verbinding met je verhaal vanuit eigen drijfveren. Fantasie, creativiteit en durf boor je aan. Een creatieve toolbox van werkvormen worden aangeboden.
Resultaten
 Je leert verhalen gebruiken als beeld, om ‘aan te raken’, om iets onder de aandacht te brengen, te verduidelijken of om een toekomst perspectief te schetsen.
 Je weet ontspannen te spreken, het publiek te boeien, te inspireren & interactie op te bouwen.
 Je weet te overtuigen of je impact te vergroten.
 Je weet te improviseren, je presentatie naar eigen hand te zetten en de regie vast te houden.
 Je presenteert authentiek en vertelt je verhaal vanuit uw eigen drijfveren en bron.
Praktische informatie
Weekendworkshop in het Dominicanen klooster in Huissen van vrijdag 29 november vrijdag 19.30 – zondag 1 december 16.30
Lees meer over inhoud en opgave: https://www.ziltversterkt.nl/spreken-in-het-openbaar/workshop-storytelling/
Opgave via het https://www.kloosterhuissen.nl/programmas/programma.php?themaID=23&programmaID=1443&zoekterm=storytelling
Docent Henriëtte de Graaf is inspirator en spreker, drijvende kracht achter ZILT. Zij heeft 20 jaar podiumervaring met verteltheater en op congressen. Henriëtte begeleidt mensen, teams en organisaties in veranderingsprocessen. In het verleden heeft ze voor de IKON verteld en is gastdocent op diverse Hogescholen. Zij verzorgt diverse presentatieprogramma’s, teambuilding en is executive presentatiecoach. Welkom!
ZILT performance & veranderingsprocessen in Wageningen https://www.ziltversterkt.nl/

SLUIT
SLUIT