Weekendworkshop Talentontwikkeling

Weekendworkshop Talentontwikkelingvrijdag 1 november 19.30 – 3 november 16.00

Passie & Talent; Inspirerende weekendworkshop Talentontwikkeling

De kracht ervaren van je drijfveren en talenten. Om daarna vanuit je passie hernieuwde keuzes te kunnen maken.
Leven vanuit passie gaat meer in ‘flow’ en kan werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven.

Ervaringen ga je bundelen wat kan leiden tot een nieuw proces van ontdekken. Je ontwikkelt een mindset die energie geven. De inspirerende werkvormen zullen verrassen. Theater, beeldende kunst en literatuur worden ingezet.

Je hoeft niet creatief te zijn om deze workshop talentontwikkeling te volgen. Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Het weekend wordt verzorgd in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen.  Je ervaart er zowel vaart als verstilling. De banken in de kloostertuin vormen met haar oude rode beuken een heerlijke plek. Je overnacht op een eigen kamer en de maaltijden zijn goed verzorgd. Datum, vrijdag 1 november 19.30 – zondag 3 november 16.00.

Begeleiding is door Henriëtte de Graaf, zij is inspirator in veranderingsprocessen, spreker, drijvende kracht achter ZILT. Zij begeleidt mensen, teams en organisaties in veranderingsprocessen. Zij is gastdocent op diverse Hogescholen, verzorgt programma’s en is executive presentatiecoach. ZILT is zoet en zout en staat voor het stromen van energie en creativiteit. Waar het schuurt ziet Henriëtte kansen. Met effectiviteit in het vizier.

Meer info en resultaten workshop talentontwikkeling:
ZILT performance & veranderingsprocessen www.ziltversterkt.nl

talentontwikkeling


Bel gerust voor informatie, 0317 316801 WELKOM!

 

SLUIT
SLUIT