Woetstok Wageningen 2019

Woetstok Wageningen 2019Op zaterdag 29 juni 2019 zal Woetstok Wageningen voor de zesde keer plaatsvinden. Wederom zal een team van enthousiaste organisatoren hun schouders onder dit festival zetten, ondersteund vanuit LoburgLive.

Het festival is gratis toegankelijk, eten en drinken betaal je met gewone euro’s en ieder kraampje heeft zijn eigen relaxte prijzen voor hun fantastische producten.

Er zullen diverse foodtrucks, barista’s, een kapper en merchandise aanwezig zijn. Een dag vol zon, muziek, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid. De bands zullen vertolkt worden door Wageningse artiesten en we hebben met 13 bands een hele gave en gevarieerde line-up.

Voor het zesde jaar in het Torckparck in Wageningen. De ideale plek om lekker op je picknickkleedje te genieten van heerlijke muziek, vol gezelligheid en lekker eten. Kom met al jouw vrienden en vriendinnen mee genieten van wat weer een fantastische dag belooft te worden!

Voor bands die zich willen inschrijven:

Het thema is dit jaar volledig vrij gelaten. Dat wil zeggen dat elke band vrij is in de keuze van de artiest die ze gaan brengen. Enige restrictie is wel dat we graag live bands zien en geen DJ acts.
De ervaring leert dat er veel meer bands zich inschrijven dan dat er plaats is op het podium. Net als andere jaren kunnen we 13 bands een plek geven.

Enkele tips:

– Het is een festival van, voor en door Wageningen. Hoe meer
muzikanten uit Wageningen (of een ruime Wageningse
achtergrond) hoe meer kans je maakt.
– We willen graag meer vrouwen op het podium.
– We geven graag de jongere muzikanten een kans.
– Een goed plan en een voor het publiek aansprekende band is een
pré

De inschrijfformulieren zijn te verkrijgen via: www.woetstokwageningen.nl

Beide formulieren dienen uiterlijk 1 januari 2019 in ons bezit te zijn.

Inleveren kan via het emailadres dat op het formulier vermeld is, of gewoon aan de bar bij Café Loburg.

Bands krijgen vòòr 1 februari 2019 te horen of ze geselecteerd zijn voor Woetstok 2019.

Naast de 13 bands zullen we 2 reservebands selecteren. De ervaring leert dat we vrijwel elk jaar gebruik moeten maken van de diensten van èèn of zelfs twee reservebands. Als tegemoetkoming voor een reserveband die niet in actie komt op Woetstok 2019, bieden we een optreden aan in Loburg.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/264579437578390/

Succes en tot Woetstok!

SLUIT
SLUIT