Word WAKker en meld je aan voor de Wageningse Amateurkunst Dag

Word WAKker en meld je aan voor de Wageningse Amateurkunst Dag

Word WAKker en meld je aan voor de Wageningse Amateurkunst DagDit eendaagse evenement, op zaterdag 2 februari 2019, is een podium voor alle soorten amateurkunst. Afgelopen edities deden onder andere fotografen, dansers, acteurs, beeldende kunstenaars, zangers, muzikanten en verhalenvertellers mee. Met optredens op verschillende plekken in de binnenstad zoals THUIS, de Wilde Wereld, Loburg en in winkels. Na het grote succes van de vorige jaren gaan we ook dit jaar met een thema werken namelijk: word WAKker. Diverse groepen hebben zich al aangemeld om mee te doen.

Waarom meedoen?
Het leuke aan de WAK is dat we als organisatie vaak proberen combinaties met andere disciplines te maken. Carolien de Kovel van Eva Luna: “Als verhalenverteller trad ik vorig jaar op met dansers. Heel bijzonder. Ik heb al bijzondere verhalen in gedachten voor dit jaar. We gaan in ieder geval voor het eerst met een Klezmerorkest optreden.”

Aanmelden programma voor 1 december
Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 december aanmelden voor het programma. Laat ons weten wat je wilt gaan doen. Met je wie je dat wilt gaan doen en waar.
WAK 2019 wordt geënthousiasmeerd, ondersteund en gecoördineerd door de bblthk, Theater Junushoff, de Steck en de cultuurmakelaar. Voor aanmelden en vragen kun je contact opnemen met cultuurmakelaar Olga Kersten via 06-37002504 of wakwageningen@bblthk.nl.

SLUIT
CLOSE