Zangcursus Echte mannen zingen!

Zangcursus Echte mannen zingen!
Start Zangcursus voor mannen op maandag 29 februari bij ’t Venster, Wageningen

Ziet je ook wel eens van die leuke filmpjes op Facebook? Een mannenzanggroep die alle “instrumenten” met de stem “bespeelt”? Of een bewerking van een popsong maar dan met supergave harmonieën? Een gemengd koor dat zo spatzuiver zingt dat het hemels klinkt….dat kun je allemaal leren!

We hebben een prachtig instrument meegekregen bij onze geboorte en het is toch wel jammer dat we er te weinig mee doen. Iedereen begrijpt dat je moet oefenen en technische vaardigheden moet leren als je in een popband gaat spelen of zingen. Maar soms lijkt het dat voor het zingen in een gemengd koor deze regel niet op gaat. Veel koren wachten met smart op goede mannelijke zangers die de basis gaan leggen voor de harmonie van een stuk of dat nu een popsong is of een klassiek werk. Als je eens wilt ontdekken wat jij kunt met je stem in diverse genres en met verschillende technieken, kom dan op maandagavond naar centrum voor muziek, dans, theater en beeldend ’t Venster in Wageningen.

Op 29 februari start de cursus van 5 lessen voor mannenstemmen van 19.00-20.00 uur. Heb jij interesse kom dan vrijblijvend naar de eerste les om te kijken of het iets voor je is. Over een vervolg is ook al nagedacht. Aansluitend is er namelijk een vervolgcursus voor gemengde bezetting, dus mannen én vrouwen.

Deze cursus is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de cultuurmakelaar en ’t Venster. Cultuurmakelaar Olga Kersten constateerde dat er bij de koren veel vraag is naar mannen stemmen. Zij besloot contact te leggen met ’t Venster. Zij waren meteen enthousiast en hebben dit passende aanbod gemaakt.

Start cursus: maandagavond 29 februari van 19.00-20.00 uur
Aantal lessen: 5
Kosten: 34,- euro
Meer info: http://www.tvenster.nl/…/echte-mannen-zingen-stemvorming-b…/

SLUIT
SLUIT