Zaterdag 6 oktober Dag van de Wageningse Eng: Vier mee!

Zaterdag 6 oktober Dag van de Wageningse Eng: Vier mee!Lekker uitwaaien, zin in muziek, met de huifkar mee of (h)eerlijke lokale producten proeven? Dat alles kan op de Dag van de Wageningse Eng. Op zaterdag 6 oktober van 10.30 tot 16.00 uur is er in en rond de dorpspleintent aan de Dolderstraat van alles te beleven.
Ondernemers van de Eng laten hun producten zien; u kunt proeven en natuurlijk kopen. Zo zijn er de producten van de Korenschoof, de pluktuinen, De Nieuwe Ronde en Grebbeveld Schapen &zo. Bij diverse informatiekramen kunt u van alles leren over de cultuur en natuur van de Wageningse Eng.

Voor de kinderen

Op het Kinderplein kunnen kinderen naar hartelust knutselen, marshmallows roosteren, pony- of huifkar rijden en in de ochtend is er een poppenkast. Verder is er boerengolf voor het hele gezin
.
Gezelligheid

Thuis lunchen is niet nodig! Tussen 12.00 en 14.00 serveren we Oogstsoep met Engbrood voor een zacht prijsje. Een deel van de opbrengst gaat, net als voorgaande jaren, naar een goed doel, dit keer wordt dat De Maakfabriek. De Maakfabriek gaat dit jaar mensen in delen van Afrika en India via de kunst bewust te maken van wat ze allemaal niet voor moois kunnen doen met hun omgeving.

Vanaf 14.00 uur wordt het nog gezelliger: dan klinkt er sfeervolle livemuziek van Willy B & Blue Sparrow en zijn er GRATIS pannenkoeken. Om 15.00 uur klinkt het starschot voor een unieke en misschien ook wel ludieke hardloopestafette van 3 x 2,3 km over de Eng (inschrijven met teams van 3 kan ter plekke vanaf 14.30 uur, ook individuele lopers zijn welkom een team is zo gemaakt).

Meer informatie over programma: www.wageningseeng.nl

SLUIT
SLUIT