Zondag 12 november: ‘Let Beauty Awake!’ in Arboretumkerk

Zondag 12 november: ‘Let Beauty Awake!’ in Arboretumkerk

Zondag 12 november: 'Let Beauty Awake!' in ArboretumkerkOp het aankomende Arboretumconcert wordt het publiek getrakteerd op Britse muziek van grootse klasse: Songs of Travel van Ralph Vaughan Williams en liederen uit de Folksong Arrangements van Benjamin Britten. In deze muziek kan men de ziel van oud én nieuw Engeland proeven – de ene componist heeft het hart nog vol van de Romantiek, de andere streeft vooruit maar blijft zijn herkomst trouw. Een programma vol pronkstukjes en pareltjes uit de Engelse muziektraditie zoals ‘Let Beauty Awake’, ‘Green Sleeves’ en ‘The Last Rose Of Summer’.

Geniet van de herfstkleuren tijdens een wandeling in het Arboretum, en laat u aansluitend meevoeren door de ‘great tunes’ van deze indrukwekkende Britse grootmeesters, vertolkt door bariton Sebastian Myrus, sopraan Murni Suwetja en pianist Mark Toxopeus.

Na het concert is het Tea Time indeed. Hier bestaat de mogelijk met elkaar en de musici van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje Engelse Melange.

Aanvang: 15:30 uur. Locatie: Arboretumkerk, hoek Arboretumlaan/August Faliseweg, Wageningen. Kaarten à € 15,-/€ 10,- verkrijgbaar bij Antiquariaat ‘De Beschte’, Bevrijdingstraat 22, en van af een half uur voor aanvang aan de kerk.

KORTINGSACTIE voor cultuurminnende Wageningers: wie zowel naar Arboretumconcert als het concert van het Wagenings Cantate Koor wil gaan, wat op 11 november plaats vindt, kan die avond een voordelig combi-kaartje voor beide concerten kopen!

SLUIT
CLOSE