Folk Uit Wageningen 2022

Folk Uit Wageningen 2022Vorig jaar stond op 13 november het Singer-song writer event gepland, helaas door de corona maatregelen kon dit sponsor-concert toen niet doorgaan, maar gaat nu als nog plaatsvinden.

Het ‘Singer-song writer event’ is nu Folk uit Wageningen!

Het is gelukt om nieuwe jonge Wageningse artiesten weer op een avond bij elkaar te brengen. Deze groep heeft zelf vorm en inhoud aan de avond gegeven met als thema ‘Folk Uit Wageningen!’.

De line-up is:
Maui Malini

Een bandje, een groep vrienden, een stel muzikale jongeren bij elkaar. De muziek die ze maken wordt gevoed door een kampvuur naast de Rijn, een toevallige jamsessie bij iemand thuis of een gitaar op een of ander huisfeestje. De zangeres, Maui, heeft een overtuigende stem waar ze veel emotie in kwijt kan en zingt graag over sociaal emotionele moeilijkheden die iedereen die een beetje geleefd heeft kan herkennen. Verwacht iets tussen soul, folk en milde funk en laat je vooral meenemen.
Eef

Opgegroeid met muziek van Clannad en Enya is Eefs’ voorliefde voor Keltische muziek goed te begrijpen. Sinds haar 8e speelt ze harp en tegenwoordig schrijft ze ook eigen nummers. Ze zet haar harp ook dankbaar in tijdens haar werk als muziektherapeut. Deze avond zal ze naast bestaande ook eigen nummers ten gehore brengen.
Bart Zeal

Bart vertelt de mooiste verhalen uit films, series, boeken, en videogames in de vorm van originals en covers. Deze Medieval-Fantasy zanger neemt je met zijn folky stijl mee naar bijzondere sprookjesachtige werelden! Zijn inspiratie komt grotendeels uit Ierse en Schotse Folk.

Datum: vrijdag 24 juni 2022
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Online verkoop: € 7,50 https://grotekerkwageningen.stager.nl/web/tickets/111123487

SLUIT
SLUIT