Genieten op het Junushoffterras van Popkoor Future

Genieten op het Junushoffterras van Popkoor FuturePopkoor Future is een swingend, eigentijds koor uit Rhenen. Muziek is de passie van de koorleden en voor publiek spelen doen ze heel graag.

In mei 2020 deden ze mee aan de Thuistheaterchallenge van Junushoff…en wonnen! Op 5 juni staan ze 35 mens sterk mét dirigent Erik Fortier op het terras van Junushoff en zingen de sterren van de hemel.

Het terrasconcert is gratis toegankelijk, dus vlij je neer op een terrasstoel, bestel een drankje en geniet van de zoetgevooisde en pittige klanken van Popkoor Future!

Het Parkterras is vanaf 14:00 uur open. Het concert is vrij toegankelijk.

Popkoor Future
“We zingen en spelen populaire muziek. In de ruimste zin van het woord. Engelstalig of in het Nederlands, klassiekers van toen of hits van nu; ons maakt het niet uit! Als het maar lekker is om te zingen. Denk aan het werk van Queen, Adele, Coldplay, Van Dik Hout, John Lennon en Doe Maar. Het repertoire stellen we democratisch samen.”

Winnaars #thuistheaterchallange Junushoff
Fantastisch, hoe je op afstand toch heel erg samen kunt zijn! De leden van Popkoor Future hebben tijdens de Corona-crisis thuis hun eigen partij ingezongen van het nummer Fix You van Coldplay. Dirigent en muzikale duizendpoot Erik Fortier heeft het hierna gemixt tot een 5-stemmig geheel. Met dit heeft Popkoor Future de thuistheaterchallenge van Theater Junushoff in Wageningen gewonnen. Het nummer Fix You bood hoop en troost in de moeilijke Corona tijd.

SLUIT
SLUIT