Gluren bij de Buren Wageningen

Gluren bij de Buren WageningenEnthousiaste Wageningers stellen hun huiskamers of tuinen open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en hoppen gemakkelijk van huiskamers naar huiskamer (of tuin). Gluren bij de Buren is dan ook hét festival waarbij het vloerkleed het podium, en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer.

Alle wijken van Wageningen doen mee, dus van Noordwest tot Centrum, en van Sahara tot Wageningen Hoog. Gluren bij de Buren biedt hier plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit de omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer! Dit jaar is de organisatie ook op zoek naar een heel nieuw soort act: het Hobby Hoorcollege. Mensen die graag vertellen over hun passie krijgen een podium.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich nog aanmelden om deel te nemen (met huiskamer/tuin of met een act). Bezoekers hoeven zich niet aan te melden maar kunnen gratis alle optredens bekijken. We vragen enkel een vrijwillige bijdragen voor de organisatie.

Aanmelden als act: bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer, en treed je in intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium waar je lekker kunt uitproberen!

Aanmelden als host: meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Er wordt drie keer een klein feestje bij jou thuis georganiseerd dat jij mag hosten.

ALGEMENE INFORMATIE
Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via http://www.glurenbijdeburen.nl
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: http://www.glurenbijdeburen.nl

SLUIT
SLUIT