Het duurzame GLOBUS Festival

Het duurzame GLOBUS FestivalAl sinds 2018 is een groep studenten bezig om het GLOBUS Festival te organiseren. Wat begon als een spontaan idee tussen 2 vrienden is intussen uitgegroeid tot een heuze stichting die deze zomer hun eerste festival gaan neerzetten. Het idee is om een festival in Wageningen op te zetten om het regenwoud te redden. Juni 2020 was de datum dat het zou moeten gebeuren: 5 000 man, samen op het terrein van de Wageningen Universiteit dansen en feesten om de wereld te redden!
Dit heeft door welbekende redenen helaas niet kunnen plaatsvinden, en de organisatie heeft besloten om het festival een jaar te verschuiven.
Dat betekent dat deze zomer het echte werk komt. Het festival zal ‘Corona-proof’ georganiseerd worden doordat er verschillende tijdsloten zijn waar je een ticket voor kan kopen. Die tickets gelden voor 2 personen die samen op een bank kunnen genieten van 2 uur aan entertainment en voedsel.
Het eten zal verzorgd worden door vreemde streken en zal volledig veganistisch zijn. Ook is er aan alles gedacht om het festival zo sustainable mogelijk te maken: Herbruikbare hard-cups, geen muntjes, posters die gedrukt zijn op ongebleekt papier, tweede hands banken en het decor volledig gemaakt van afvalhout.
Met artiesten als MEROL en Nona belooft het een geweldig weekend te worden!
Voor een overzicht van welke artiesten in welk tijdslot komen kunt u op de site http://www.globusfestival.nl kijken. Dit is ook de plek om uw kaartjes te bemachtigen!

SLUIT
SLUIT