Inschrijving workshop Street Art voor tieners gestart

Inschrijving workshop Street Art voor tieners gestartWAGENINGEN – Bij ‘Montmartre aan de Rijn’ op zaterdag 21 augustus is van alles te doen voor kinderen en tieners. Tieners kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de workshop Street Art, gegeven door Xander van Soelen, oftewel TKS! Eerdere workshops van hem vielen reuze in de smaak. Er zijn maar 12 plaatsen dus grijp je kans en meld je meteen aan. Jongere kinderen kunnen zich uitleven bij een fantastisch stoepkrijtfeest. Hiervoor is aanmelding niet nodig.
Street Art voor tieners
Word jij de nieuwe Banksy van Wageningen? Vind jij het tof om met kleuren te werken? Heb jij een goed gevoel voor fotografie of ander grafisch werk? En wil je leren werken met een spuitbus? Met Xander samen duiken we in de wereld van papier, graffiti en uitsnijwerk. We maken samen een stencil en spuiten deze daarna op locatie op papier zodat je deze ook mee naar huis kan nemen.
De workshop is op 21 augustus vanaf 12:30 – 14:30 uur bij de Bergstraatkerk (Johannes de Doper) in Wageningen. Je kunt alleen meedoen als je bent aangemeld. Leeftijd vanaf 10 jaar. Stuur een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@cultureleronde.nl.
Stoepkrijtfeest voor kinderen
Heb je ooit stoepkrijt zien dansen? Soms in een heldere nacht wanneer de maand een spotlight vormt en muziek van de sprinkhanen en krekels nog lang niet uitgedoofd, ontmoeten de krijtjes uit de omliggende tuinen elkaar voor een dromerig dansfeest. Kom naar de dans van de stoepkrijtjes en laat je uitnodigen om hun danssporen om te toveren tot fantasierijke schepsels. Gewoon lekker krabbelen en spelen met kleur kan natuurlijk ook. Stoepkrijten op 21 augustus is van 11 – 13 uur op het 5 Meiplein.
Meer informatie is te vinden op http://www.cultureleronde.nl/montmartre-aan-de-rijn.
Montmartre aan de Rijn is onderdeel van de Wageningse Cultuur Zomer.

SLUIT
SLUIT