Jong Belegen in MFC Doelum Renkum

Jong Belegen in MFC Doelum RenkumDe formatie Jong Belegen is van oorsprong een Edese coverband die voornamelijk hits uit de zestig- en zeventiger jaren speelt. Ook muzikale uitstapjes naar recentere jaren worden gespeeld. Hun muziekgenre richt zich vooral op de muziekstijlen Rock & Roll, Rock en Evergreens. Zo speelt deze band o.a. Hit-nummers van Elvis Presley, Cliff Richard, Van Morrisson, Eagles, CCR, Rolling Stones, etc. Jong Belegen is in zijn bestaan nog jong en opgericht in 2016. De formatie speelt met veel elan en willen vooral met plezier muziek maken. Hun motto is dat elk optreden een feestje moet zijn voor het publiek.
De bandleden van Jong Belegen zijn: Maud de Rochemont (keyboard, drums, zang), Roel Meerveld (drums, zang), Henny Malipaard (basgitaar), Peter de Bruijn (gitaar, zang), Patrick van Damme (leadzang) en Henk Dogger (gitaar).
Het optreden is op 28 november vanaf 16.00 uur in MFC Doelum in Renkum. De entree is gratis. Er zal, volgens de huidige wettelijke regels, gescand worden op Corona.

 

SLUIT
SLUIT