Kaartverkoop nieuwe seizoen Junushoff van start!

Kaartverkoop nieuwe seizoen Junushoff van start!Junushoff, mooier dan ooit
Na een bruisende Wageningse Cultuurzomer stoomt Junushoff enthousiast door naar het nieuwe theaterseizoen. De programmering voor seizoen 2021-2022, waarvan nu de voorstellingen tot 1 januari bekendgemaakt worden, was een uitdaging, maar het was het zeker waard. Artiesten zijn gemotiveerder dan ooit om weer voor het publiek op het podium te staan en medewerkers van het theater zijn enthousiast om weer te kunnen doen waar ze goed in zijn. Junushoff is mooier dan ooit want in Coronatijd is er flink geklust in het theater.
Het programma van de tweede helft van het seizoen wordt eind 2021 bekend gemaakt.

276 voorstelling verplaatst of geannuleerd
Vanaf het begin van de coronacrisis in maart 2020 heeft Junushoff 276 voorstellingen moeten verplaatsen of annuleren. Sommige voorstellingen zijn wel zes keer verplaatst. Het theater heeft hierbij veel begrip en hartverwarmende steun ontvangen van het publiek.
In het programma voor de eerste helft van het nieuwe seizoen is een aantal verplaatste voorstellingen te vinden die gelukkig nu een nieuwe kans krijgen maar er is vooral veel fonkelnieuw aanbod dat veelbelovend genoemd kan worden.

Een greep uit het programma
Herman van Veen heeft de viering van zijn 75ste verjaardag uitgesteld en staat levenslustig als altijd op het toneel van Junushoff. Wees daar snel bij want dat is een echte kassakraker. Ook Introdans jubileert en viert zijn vijftigjarig bestaan met álle dansers in twee absolute publieksfavorieten. Traditiegetrouw is er veel toneel. Mugmetdegoudentand speelt met ‘Margreet heeft de groep verlaten’ een hilarische parodie op de app-cultuur. Steracteur Bruno Vanden Broecke brengt zijn verpletterende monoloog uit 2008 opnieuw op de planken. ‘Missie’ kreeg louter vijfsterrenrecensies in de pers en werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. Voor het jonge publiek heeft Junushoff het Spaans-Chileense gezelschap La LLave Maestra uitgenodigd. Zij brengen met Pareidolia, een onvergetelijke ode aan de fantasie. Muziek is er ook volop. Ronnie Flex vraagt zijn publiek op visite te komen in Junushoff. Het Nederlands BlazersEnsemble is natuurlijk van de partij. En er staan maar liefst vier concerten van JazzinWageningen op het programma. Cabaretliefhebbers kunnen zich verheugen op Veldhuis en Kemper met een nieuw programma, Jan Beuving die zijn best gaat doen ‘blijvend indruk te maken’, het voor ouders van pubers herkenbare ‘T is hier geen hotel, en veel meer. Tel daarbij op de Rocky Horror Show met een uitzinnige hoofdrol van Sven Ratzke, en het beeld van een veelzijdig en behoorlijk vol programma is compleet.

Online programmabrochure
Junushoff presenteert net zoals vorig jaar een online programmabrochure. Een papieren brochure heeft een te lange productietijd in deze Coronaperiode waarin veel tot op het laatste moment nog verandert. Voordeel is dat er vanuit de online brochure bij elke voorstelling meteen doorgeklikt kan worden naar de website voor meer informatie en de allerlaatste updates.
https://mijnonlinepublicaties.nl/junushoff/2021

 

SLUIT
SLUIT