Kaartverkoop seizoen 2022-2023 Junushoff gestart

Kaartverkoop seizoen 2022-2023 Junushoff gestartDe kaartverkoop voor seizoen 2022-2023 loopt als een trein. Het lijkt erop dat het theaterpubliek zin heeft in een nieuwe Junushoffseizoen.

Top 3 verkoop eerste week
De drie best verkochte voorstellingen na een week zijn natuurlijk echte toppers. Fred van Leer komt met zijn nieuwste show naar Wageningen. Kaarten voor ‘En route’ vliegen de deur uit! Patrick Laureij scoort met zijn derde voorstelling ‘Live’ ook goed in Junushoff. Hij veroverde het publiek met zijn shows ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’. En natuurlijk horen The Analogues ook in het rijtje thuis. Ze zijn eigenlijk te ‘groot’ geworden voor Junushoff, maar…voor Wageningen maakten ze een uitzondering en daar zijn ze in Junushoff best trots op. En: voor alle drie zijn nog (net) kaarten te koop!

Natuurlijk zijn alle voorstellingen in Junushoff toppers. Vraag het aan tien mensen en ze hebben allemaal een andere favoriete artiest. Junushoff programmeert breed, er moet voor iedereen een mooie keus te maken zijn.

Kaartverkoop
Je kunt je kaarten online bestellen via http://www.junushoff.nl, of tijdens de openingstijden van de Theaterkassa. De Theaterkassa is maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Telefoonnummer: (0317) 46 55 00, mail: info@junushoff.nl.

SLUIT
SLUIT