MeeMaakPodium in gesprek met de Waterlanders

MeeMaakPodium in gesprek met de WaterlandersVrijdagavond 1 april geven de Waterlanders een inkijkje in hun maakproces. Hoe maken zij van een plek een podium? Welke keuzes maken zij als makers? En vooral: hoe word je een maker? Hoe is dat bij henzelf gegaan? Wat komt erbij kijken? Aanvang 20.00 uur.

Een avond speciaal bedoeld voor nieuwe makers, mensen met ideeën die nog geen podium hebben of wat steun in de rug nodig hebben, alle nieuwsgierige dromers onder ons en natuurlijk alle fans van de Waterlanders.

Al twintig jaar stappen de Wageningse Waterlanders op een podium daar waar op het eerste gezicht geen podium lijkt te zijn. Maar door het kiezen van de juiste kijkrichting, een bril met kleurfilter of het exact afgestemde geluid zorgen zij ervoor dat alles een podium kan zijn: een fort, het strand, een gevel, een vijver, de dijk, een kelder, de branding… Het werk van Waterlanders kan staan in polder of potstal, beeldscherm of buurthuis, museum of melkpak; rivier, weiland, zwembad, campus, fabriek, café, kerk, park, plein, hal, wijk, bos… én nu in de bblthk!

Tijdens hun avond op 1 april vertellen De Waterlanders ons dus alles over hun maakproces en hun eigen ontwikkeling tot maker. Daarbij gaan zij ook graag in gesprek met het publiek. Schuif dus vooral aan en stel je vragen, praat mee en kom nog even een laatste kijkje nemen bij de expositie van 20 jaar Waterlanders. En ben je na vanavond helemaal geïnspireerd en heb je een tof idee: kom dan langs bij het MeeMaakPodium!

Voor meer informatie over de expositie kijk op: http://www.bblthk.nl/meemaakpodium of neem contact op met Willemien Dorresteijn: 0317 413352 willemien@bblthk.nl

MeeMaakPodium
Dit is een activiteit van het MeeMaakPodium van de bblthk; een open podium voor iedereen die houdt van kunst en cultuur. Een plek waar je kunt dromen én doen! Meer over het MeeMaakPodium: http://www.bblthk.nl/meemaakpodium

SLUIT
SLUIT