Met dit weer leuker binnen bij Cultureel Café

Met dit weer leuker binnen bij Cultureel Café Wageningen – Op donderdag 4 november is er weer een Cultureel Café in Café Loburg. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 en toegang is gratis. I.v.m. de huidige Coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de QRcode te scannen van de bezoekers bij binnenkomst.

Bij de inloop van de bezoekers speelt pianist Remco Zijlstra eigen werk.

Gjalt van der Kooi zingt op bestaande muziek, van Janis Joplin tot Danny Vera, eigen teksten en begeleidt zichzelf op gitaar.

Stadsdichter Ellen van der Kolk staat ook weer op het podium met haar rake en mooie poëzie.

Vervolgens is de beurt aan Linanne Nagels. Zij speelt op een Keltische harp werken van o.a. Einadi en Bach. Ook laat zij horen hoe veelzijdig een harp kan zijn: Schotse en Gregoriaanse muziek tovert zij op haar snaren. Het belooft een bijzonder optreden te worden.

Na diverse gast columnisten mogen wij u Simon Vink (zie foto) voorstellen als vaste columnist bij “ons Café”. Hij is voorzitter van RTV Rijnstreek en was woordvoerder bij de WUR. Bent u benieuwd naar zijn mening, kom luisteren!

Hij maakt al 8 jaar muziek en speelt gitaar. Daan Hooijenga zingt een mix van covers en eigen werk, een verrassend en afwisselend repertoire.

Het podium is weer voor Remco Zijlstra, hij verzorgde de inloop muziek en treedt nu wat langer op zodat alle bezoekers nu kunnen genieten van zijn spel.

En natuurlijk afsluitend een band: the Last Wave. Een rockband opgericht in 2013 door Marnix DuCroock en Lennart Klop. Sindsdien hebben zij aardig aan de weg getimmerd wat resulteerde in vele optredens in het land. We will rock you is hun devies!

Het volgende Cultureel Café is op 9 december in Café Loburg, hoek Heerenstraat/Molenstraat Wageningen.
http://www.cultureelcafe.eu

 

SLUIT
SLUIT