Midsummer concert – Vocaal Ensemble Vivavoce

Midsummer concert - Vocaal Ensemble VivavoceMidsummer
Grote Kerk, Wageningen
Zaterdag 18 juni 2022, Aanvang 20:15u

In samenwerking met Choeur Anonymus uit Luik, viert Vivavoce de zomer! Centraal in het programma staat de ‘Sunrise Mass’ van Gjeillo. In dit prachtige werk heeft Gjeilo de traditionele latijnse mis opnieuw verklankt, waarbij de muziek zich langzaam ontwikkeld van een verheven, rustieke sfeer naar een meer dramatische, aardse stemming. En, zoals Gjeilo zelf zegt, wil hij met zijn muziek graag een positieve, optimistische boodschap brengen.

Voor dit concert gaan wij een bijzondere samenwerking aan, met het Choeur Anonymous uit Luik. Het concert wordt zowel in Wageningen als in Luik uitgevoerd. De concerten vinden plaats rondom de langste dag van het jaar, op 18 juni in Wageningen en op 25 juni in Luik. Naast de ‘Sunrise Mass’ staan nog een aantal kortere werken op het programma, die passen bij het zomerse karakter van dit concert.

Na de succesvolle samenwerking dit jaar, tijdens de uitvoering van de Johannes Passion, verzorgd Ensemble Sequenza ook bij dit concert de begeleiding. De leden van dit concert zijn vergevorderde amateurs uit de regio Wageningen.

Choeur Anonymous
o.l.v. Philippe Favette
http://www.choeuranonymus.be

Vivavoce
o.l.v. Jori Klomp

Begeleiding:
Ensemble Sequenza

Zaterdag 18 juni 2022, Aanvang 20:15u
Grote Kerk
Markt 1
Wageningen

Kaarten: €20,00
Scholieren/Studenten: €15,00
Bestellen via: http://www.vivavoce.nl

 

SLUIT
SLUIT