Teatime met Vocaal Ensemble Vivavoce

Teatime met Vocaal Ensemble VivavoceNa de lange corona pauze, mogen wij weer concert geven! Wij zijn heel enthousiast dat het zover is! Vocaal Ensemble Vivavoce brengt onder het thema ‘Teatime’ een volledig Engels programma. Engeland is beroemd om haar rijke koortraditie. Meerdere koren, verbonden aan kathedralen en college’s, zijn wereldberoemd geworden door de hoge kwaliteit van hun uitvoeringen.

Centraal in ons programma staat de Mis in G mineur van Ralph Vaughan Williams. Williams schreef deze mis in 1921 en bracht hiermee de oude liturgische traditie over naar zijn eigen moderne idioom. Het werk is geschreven voor 4 solisten en 8-stemmig koor. Daarnaast voert Vivavoce ook werken uit van Purcell, Pearsall en Mealor.

Voorafgaand aan het concert kunt u al in de sfeer komen tijdens een heerlijke high tea bij Hotel de Wereld. Bent u geïnteresseerd, bestel dan het high tea arrangement via onze website. Voor alle informatie en het bestellen van kaarten, bezoek onze website: http://www.vivavoce.nl

Vocaal Ensemble Vivavoce
o.l.v. Jori Klomp

Zondag 10 Oktober, 16:00u
Johannes de Doperkerk
Bergstraat 17
Wageningen

Kaarten:
Voorverkoop: 17,50 Euro
Studenten/CJP: 12,50 Euro
Aan de deur: 20,00 Euro

Website: http://www.vivavoce.nl
Voorverkoop: Columbus koffie/thee/delicatessen, Junusstraat 27A, Wageningen

SLUIT
SLUIT