Uniek concert Marinierskapel en Musikkorps

Uniek concert Marinierskapel en Musikkorps Nooit eerder speelden zij samen: de Nederlandse Marinierskapel der Koninklijke Marine en het Duitse Musikkorps der Bundeswehr Siegburg. Op Koningsdag 27 april 2022 verzorgen zij in de Junushoff in Wageningen dit benefietconcert, met hun favoriete stukken op het programma. We hebben het hier over twee toonaangevende symfonische blaasorkesten met internationale allure. De talentvolle Dennis van Aarssen is de gastzanger (winnaar Voice of Holland 2019 en Edison Jazzism Publieksprijs 2020)!
Hét Vrijheidsconcert staat symbool voor samenwerking en verbroedering en is georganiseerd door Rotaryclub Wageningen en Rotaryclub Wipperfürth Lindlar/Romerike Berge. Rotary zet zich onder meer in voor de bestrijding van infectieziekten, ondersteuning van minderbedeelden en voor samenwerking en onderling begrip tussen mensen wereldwijd. Met dit concert willen de clubs daarom tevens aandacht vragen voor het belang van wereldwijde vaccinatie tegen Covid-19 voor onze gezondheid en (bewegings)vrijheid. Opbrengsten van het concert worden ingezet voor dit doel.
Het concert in de Junushoff op 27 april begint om 20 uur. Meer informatie: http://www.rotarywageningen.nl. Kaarten te koop: http://www.junushoff.nl

SLUIT
SLUIT