Verhalen-maak-wedstrijd ZinZin gaat verder in de Kinderboekenweek en herfstvakantie!

Verhalen-maak-wedstrijd ZinZin gaat verder in de Kinderboekenweek en herfstvakantie! Attentie, attentie! Dit is een bericht voor alle inwoners van Wageningen en omstreken tussen de 8 en 14 jaar. Hou je van verhalen? Van verzinnen en fantaseren, van schrijven, tekenen, schilderen en/of fotograferen? Doe dan mee aan de ZinZin Verhalen-maak-wedstrijd! Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: worden wat je wil. Dit is je kans om schrijver, dichter, fotograaf, schilder, striptekenaar, verhalenverteller te worden!

Gebruik de Kinderboekenweek en herfstvakantie om zelf iets te maken: gedichten, sprookjes, avonturen, strips, foto’s, interviews, schilderijen, liedjes, graffiti; het maakt niet uit wat, als het maar gedrukt kan worden. Na de vakantie kiest een jury uit alle inzendingen zo veel mogelijk werk om een tijdschrift mee te maken. Bovendien zijn er een paar mooie prijzen te winnen!

Je mag je verhaal helemaal in je eentje thuis maken, maar dat hoeft niet! ZinZin organiseert verschillende workshops. Er zijn twee leuke workshops in de herfstvakantie op 18 en 21 oktober. Op 31 oktober gaan we samen met jullie het tijdschrift ook vormgeven tijdens een workshop.

Alle workshops zijn gratis, maar je moet je wel even opgeven op info@zinzinwageningen.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Op onze website ZinZinWageningen.nl vind je meer informatie over de wedstrijd en de workshops. Doe mee en stuur al je verhalen voor 25 oktober op naar info@zinzinwageningen.nl.

SLUIT
SLUIT