Wagenings Olympisch kampioen en andere bijzondere werken te zien in de bblthk tijdens de decembermaand

Wagenings Olympisch kampioen en andere bijzondere werken te zien in de bblthk tijdens de decembermaandIn december is er heel divers werk te zien van schilders van Het Gelders Palet. Ontdek het portret van Annemiek van Vleuten, en de portretten van prachtige andere, minder bekende mensen. Zelfs een stenen kop uit circa 1140 is afgebeeld. Dieren en bloemen zijn ook geportretteerd, in olieverf, acryl of aquarel. Ze kijken je vragend of peinzend aan.
En houdt u meer van landschappen, dan kunt u wegdromen op de heide, langs het water, in het herfstbos of uitkijkend op het Muiderslot. De natuur kan heel realistisch zijn weergegeven, of half abstract in harmonieuze kleuren. In een enkel schilderij is de invloed van de mens duidelijk waarneembaar.
Meer dan 50 werken zijn te zien, ook over andere onderwerpen. Inspireert dit om zelf te gaan schilderen, dan bent u van harte welkom in het atelier aan de Kamerlingh Onnesstraat. Er is ruimte voor ieder niveau, en er worden cursussen in verschillende technieken gegeven. Voor meer informatie zie de website HetGelderspalet.nl.

SLUIT
SLUIT