Winterlicht schijnt bij Cantatekoor Wageningen

Winterlicht schijnt bij Cantatekoor WageningenOnder de titel ‘Winterlicht’ brengt Cantatekoor Wageningen op vrijdag 3 december in de Grote Kerk aan de Markt een sfeervol muziekprogramma.

Na de laatste persconferentie ging er in het koor een zucht van verlichting op: het concert gaat deze keer definitief door. Met goede moed werken de leden nu onder leiding van dirigent Britt de Bakker aan de puntjes op de i. Bij het concert sluiten ook pianist Mark Toxopeus en baritonsolist Joep van Geffen zich aan.

Het programma omvat meerdere muziekeeuwen. Er klinken bekende kerstklassiekers van Bach, Mendelssohn en Vaughan Williams. Daarnaast ook enkele muzikaal spannende en verstilde stukken van moderne componisten als Whitacre en Elder. Relatief gezien komen zij pas kijken, maar zij genieten inmiddels wereldwijd bekendheid bij liefhebbers van koormuziek. Op deze manier wordt het concert een stijlvolle combinatie die het publiek in de sfeer brengt van december en Kerst. Een mooie gelegenheid om dit concert mee te maken op de laatste dag van de beperkte lockdown.

Concert: vrijdag 3 december 20:00 uur in de Grote Kerk aan de Markt in Wageningen.
Toegangsbewijzen à € 15,00 (voor kinderen t/m 10 jaar € 10,00) zijn alleen per e-mail te reserveren: penningmeester@cantatekoorwageningen.nl. Bezoekers dienen naast het toegangsbewijs ook een QR-code (gevaccineerd of getest) te tonen om de kerk te mogen betreden. Er is een geld-terug-garantie voor als het concert onverhoopt niet doorgaat vanwege nieuwe coronamaatregelen.

SLUIT
SLUIT