ZinZin Schrijfclub organiseert Verhalenwedstrijd (8-14 jaar)

ZinZin Schrijfclub organiseert Verhalenwedstrijd (8-14 jaar) Attentie: dit is een bericht voor alle inwoners van Wageningen en omstreken tussen de 8 en 14 jaar. Hou je van verhalen? Van verzinnen en fantaseren, van schrijven, tekenen, schilderen en/of fotograferen? Doe dan mee aan de ZinZin Verhalenwedstrijd! Gebruik je vakantie om zelf iets te maken: gedichten, sprookjes, avonturen, strips, foto’s, interviews, schilderijen, liedjes, graffiti; het maakt niet uit wat, als het maar gedrukt kan worden. Want aan het eind van de vakantie kiezen we uit jullie inzendingen zo veel mogelijk verhalen om een tijdschrift mee te maken. We weten nog niet hoe dat tijdschrift moet gaan heten. Heb jij een goed idee?

Je mag je verhaal helemaal in je eentje thuis maken, maar dat hoeft niet! ZinZin organiseert een Schrijfclub: zes verhalenworkshops, gemaakt en gegeven door aanstormend jong talent uit Wageningen dat op het punt staat om de wereld te veroveren. Er zijn workshops op 4, 5, 12, 18 en 19 augustus. Wil je meer weten? Kijk op ZinZInWageningen.nl.

Stuur al je verhalen op naar info@zinzinwageningen.nl, uiterlijk 22 augustus. Dan houden we daarna nog een designworkshop waar je mee kunt helpen om het tijdschrift te ontwerpen

SLUIT
SLUIT