Wij de TEKST ... jij de FOTO


... een FOTOWEDSTRIJD, op basis van 5 teksten van bekende Wageningse schrijvers.


Een persfoto krijgt pas echt betekenis door de 'context': de kop bij de foto, de achtergrond, de totale omgeving.... Bij deze fotowedstrijd draaien we het om: Wekelijks wordt er een nieuwe tekst - een krantenkop - gepresenteerd waar je met foto's op kunt reageren.
Niet de kwaliteit van de foto telt, maar juist de benadering, de interpretatie van de tekst. Gebruik je mobiele telefoon, photoshop, ensceneer, ..... of misschien heb je al een passende foto!

Schrijvers

De 'krantenkoppen' zijn gemaakt door Wageningse schrijvers: Wijnand Steemers, Marjan Verloop, Annie van Gansewinkel, Mieke van Hooft en Laurens van der Zee.

Fotografen

Iedereen kan foto's insturen, er is geen limiet. De teksten worden o.a. op deze site en in De Stad Wageningen gepresenteerd op 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november. Inzenden - voor alle teksten - kan tot 9 december.

Presentatie

De inzendingen zijn dagelijks op Internet en in/op de Wageningse bibliotheek te zien.

Finale

Door de schrijver en een professionele fotograaf worden de beste inzendingen gekozen. Opsturen kan tot 9 december, op 13 december worden de winnende foto's in de Wageningse bibliotheek gepresenteerd (20.00 uur).