15 juni: deadline voor inschrijving Scratch Muziekdag Puccini Messa di Gloria in de Grote Kerk te Wageningen op 21 september

15 juni: deadline voor inschrijving Scratch Muziekdag Puccini Messa di Gloria in de Grote Kerk te Wageningen op 21 septemberAmateur musici in en rondom Wageningen, opgelet! – Op 21 september 2024 organiseren Het Wagenings Symfonie Orkest en Het Andere Koor (HWSO/HAK) een Scratch Muziekdag met Puccini’s Messa di Gloria in de Grote Kerk te Wageningen. De deadline voor inschrijving is 15 juni a.s.
Wat gaan we doen? Op één dag studeren enthousiaste zangers en instrumentalisten het muziekstuk in onder leiding van dirigent Michel Poels, gevolgd door een concert eind van de middag voor publiek uit.
Als solisten hebben we internationaal vermaarde zangers weten aan te trekken:
• tenor: Philip Modinos (Athene)
• bariton: Robbert Muuse (Ede)
Deelnemers uit Wageningen en (wijde) omstreken zijn van harte welkom om aan deze muziekdag deel te nemen. Zie ook de evenement-aankondiging in deze krant op 21 september 2024.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden via https://www.hwsohak.nl/algemeen/scratch2024 of mail naar scratch2024@hwsohak.nl.

De deadline voor inschrijving is 15 juni a.s.

SLUIT
SLUIT