2 juli: 39e LEEFFESTIVAL: wat bezielt die?

2 juli: 39e LEEFFESTIVAL: wat bezielt die?Op zondag 2 juli 2022 zullen opnieuw muziek, zang, dans, beeldende kunst, acrobatiek en alle mengvormen hiervan te bewonderen zijn in de binnenstad van Wageningen. Het 39e LEEFfestival “Wat bezielt Die!” vindt dan plaats op de Markt en een deel van de Hoogstraat in de binnenstad van Wageningen. Het festival is gratis toegankelijk.

Het LEEFfestival is een straattheaterfestival in de binnenstad van Wageningen. De organisatie wil de drempel om cultureel actief te worden zo laag mogelijk maken en kiest daarom bewust voor een brede programmering, waarbij zowel professionals als amateurs vertegenwoordigd zijn. Workshops, publieksparticipatie en initiatief van het publiek kenmerken het festival. Zie voor meer informatie: http://www.leeffestival.nl; of Instagram/Facebook: Leeffestival.

Wil je een plek op het festival bemachtigen als act? Meld je dan aan via het aanmeldformulier https://lnkd.in/eM-NSaCk. Gezien de laagdrempelige aard van het festival bieden we slechts beperkt en in overleg logistieke ondersteuning. Onze catering is gastvrij als vanouds.

SLUIT
SLUIT