Here we go again met Cultureel Café Wageningen

Wageningen – Op 10 oktober is er weer een Cultureel Café in café Loburg. Dit is dus niet op de eerste donderdag van de maand.
Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis. Het publiek kan op elk moment in- en uitlopen en een drankje bestellen aan de bar.

Tijdens de inloop speelt het accordeon duo van Rooijen, zo langzamerhand “oude bekenden”.

Stadsdichter Bob ter Haar heeft vanavond zijn plaats afgestaan aan spoken word performer Frans Lommen.

Ook Janse Heijn heeft al vaker op het podium gestaan. Hij doet ons versteld staan van zijn goocheltrucs. Nu toch eens goed opletten of we er achter kunnen komen hoe hij dat doet. Maar denk ook dat zijn optreden vanavond geen tipje van de sluier zal oplichten.

En natuurlijk één van onze vaste columnisten: Leo Klep. Waar gaat hij het deze keer over hebben?

Gitarist Roel van Riel studeerde aan het conservatorium in Tilburg en speelt sinds 1992 in het Lindenberg Gitaar Kwartet. Daarnaast vormt hij met panfluitiste Nadja Spooren het duo Vicini. Vanavond staat hij als solist op het podium.

De band Hans Slotboom & Friends sluit de avond af. Al 15 jaar spelen zij samen en hun genre is Southern Rock Blues. Covers maar ook eigen muziek laten zij vanavond horen. Lijkt ons een perfecte afsluiting van het eerste Cultureel Café van dit seizoen.

Het volgend Cultureel Café is op 7 november. SAVE THAT DATE!!!
Waarom? Nou wij vieren die dag het 40 jarig jubileum van het Cultureel Café! Een feestelijke avond met alleen artiesten uit Wageningen. Wij beginnen om 20.00 uur met het programma dus kom op tijd. In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

.

SLUIT
SLUIT