Albumpresentatie Dan Tuffy in Theater de Wilde Wereld

Albumpresentatie Dan Tuffy in Theater de Wilde WereldOnze eigen Dan Tuffy is net terug uit geboorteland Australië, waar hij op tournee was om zijn nieuwe album te promoten. Nu komt hij terug naar zijn tweede thuis – Wageningen – om ook hier zijn nieuwe solo-album te presenteren op donderdag 19 oktober in Theater de Wilde Wereld.

“Country Star” is het nieuwe album van Dan Tuffy & Song Crew en het derde soloalbum van de van oorsprong Australische en al jaren in Wageningen woonachtige singer-songwriter Dan Tuffy. Zijn Song Crew bestaat voor deze release show uit de getalenteerde Madelief van Vlijmen op contrabas en de pas 20 jaar oude gitaarvirtuoos Eg de Jongh. Samen zetten zij een gelaagde, organische en harmonieuze roots sound neer, met Tuffy als vindingrijke verhalenverteller in grofkorrelige melodieën.

De plaat is door de muziekpers lovend ontvangen. “Het vakmanschap spat werkelijk van de plaat. De stem van Tuffy is warm en doorspekt van levenservaring” alsdus Music Maker. En volgens Heaven Magazine laat “Tuffy horen dat je, naarmate je ouder wordt, je meer persoonlijkheid in je muziek kunt leggen en je songs steeds hoogwaardiger kunt maken.”

Marc Constandse support act
Behalve Dan Tuffy & Song Crew is de geweldige bandoneon-speler en percussionist Marc Constandse te gast, die veel mensen kennen van de bands Big Low en Parne Gadje. Hij doet een korte set als support act. Genoeg redenen om op tijd te komen dus!

– het concert begint om 20:30 uur
– in Theater de Wilde Wereld
– kaarten zijn te koop via https://popupop.nl

SLUIT
SLUIT