Anne Winkels komt met nieuwe thriller ‘Stekeblind’

Anne Winkels komt met nieuwe thriller ‘Stekeblind’ ‘Stekeblind’ is de nieuwe thriller van Anne Winkels uit Wageningen. Het is haar derde thriller voor volwassenen, de vorige ‘Deadline’ verscheen in 2006.
In 2010 begon ze al aan dit spannende boek. ‘Maar het leven en andere boeken kwamen er telkens tussendoor,’ zegt de schrijver die onder haar eigen naam Annie van Gansewinkel vooral jeugdboeken en gedichten schrijft.

Het boek gaat over Lizet (37) die geen moment twijfelt als Martin, de man van haar dromen haar onverwacht meeneemt naar zijn landgoed in Afrika. De wereldverbeteraar in haar is opgebrand en ze heeft besloten alleen nog maar te genieten van de mooie dingen in het leven.
Martin noemt haar voortaan Lynn. Hij zorgt voor haar en beschermt haar overal. Werken hoeft hij niet meer, al heeft hij het druk met zakendoen.
Het lukt haar steeds minder om de ogen te sluiten voor wat ze buiten de poort ziet. Wat is er trouwens gebeurd met haar voorgangsters? En wie is hij werkelijk?

‘Stekeblind’ is verschenen bij uitgeverij Ellessy waar eerder ‘Moeders mooiste’ (2002) en ‘Deadline (2006) uitkwamen. Het is eveneens als e-book beschikbaar. Ook komt er nog een luisterboek.

http://www.annievangansewinkel.nl

SLUIT
SLUIT