Beeldengalerij Het Depot presenteert: concert Chimaera Trio ‘Van Bach tot Berg’

Beeldengalerij Het Depot presenteert: concert Chimaera Trio ‘Van Bach tot Berg’Het Chimaera Trio komt vrijdag 27 oktober naar Beeldengalerij Het Depot met een concertprogramma waarin zij het thema abstractie belichten. Van de geniaal geconstrueerde puzzels van Johann Sebastian Bach tot de verkenningen met de ‘atonale’ muziek van Anton Webern en Alban Berg. Het programma zet de ideeën over abstracte muziek op scherp.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via: https://www.hetdepot.nl/nl/Tentoonstellingen/Lezingen-&-activiteiten/Abstracte-muziek,-Van-Bach-tot-Berg

Het concert op vrijdag 27 oktober begint om 20.15 uur en vindt plaats in de muziekzaal van het hoofdgebouw aan de Arboretumlaan 4 in Wageningen.

Musici
Chimaera Trio:
Annemiek de Bruin, klarinet
Irene Kok, cello
Laurens de Man, piano

Beeldengalerij Het Depot
Beeldengalerij Het Depot is een museaal podium voor hedendaagse beeldhouwkunst gevestigd in Wageningen (www.hetdepot.nl). De collectie beelden bestaat uit torsen en fragmenten van het menselijk lichaam. Het Depot is voortgekomen uit de idealen van de stichting Utopa. Stichting Utopa biedt met haar eigen initiatieven ruimte aan mensen om hun creatieve talenten te ontplooien en zich verder te ontwikkelen (www.utopa.nl).

SLUIT
SLUIT