Beleef de Magie van het 40e LEEFfestival: “Smaragd”

Op zondag 7 juli 2024 verandert de binnenstad van Wageningen opnieuw in een bruisend centrum van creativiteit en spektakel! Tussen 13.00 en 18.00 uur kunt u genieten van een kleurrijke mix van muziek, zang, dans, beeldende kunst en acrobatiek, en dat allemaal gratis toegankelijk. Dit jaar vieren we het 40e LEEFfestival met het thema “Smaragd”, en dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden.
De Markt en de Hoogstraat vormen het decor voor een dag vol verrassingen en verwondering. Een uitgebreid programma vol schitterende acts staat voor u klaar. Alle namen van de optredens vindt u op http://www.leeffestival.nl
, maar hier alvast een voorproefje:
Wageningse Comedy Club
zorgt voor de lachsalvo’s.
Tina de Trol
verkoopt betoverende smaragden.
Muziek en Magie
laat u versteld staan met goochelkunsten.
Zideris drumband
brengt een krachtige muzikale performance.
Ill Skill squad
presenteert spectaculaire breakdance shows en battles.
Acrobatisch Uitspinsel
verbaast u met de lenigheid en toeren van twee acrobaten.

Het LEEFfestival is meer dan alleen een straattheaterfestival; het is een kans om actief deel te nemen aan culturele activiteiten. Met een programmering die professionals en amateurs samenbrengt, biedt het festival workshops, publieksparticipatie en stimuleert het de initiatieven van bezoekers.

Kom en ontdek wat het LEEFfestival je te bieden heeft! Of je nu jong of oud bent, groot of klein, kijker of doener, er is voor iedereen iets te beleven.
Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek http://www.leeffestival.nl
en volg ons op Instagram en Facebook: @Leeffestival.

SLUIT
SLUIT